Leopard 40

Leopard 40 er en unik, moderne katamaran designet af de erfarne skibs-konstruktører Simonis og Voogd samt Robertson & Caine’s designteam.

Hun ligner hendes forgængere i hurtighed, smidighed, og ‘blue water’ performance, men med et innovativ indvendig layout og et øget skrog volumen – faktisk hele 27% større end forgængeren Leopard 39 .

Ligesom resten af Leopard katamaranerne, indeholder den nye Leopard 40 et interiør med en lys, moderne og luftig fornemmelse og hendes salon layout er ulig nogen Leopard før hende.

Pantryet er placeret forrest og den fremadrettede sofa med spisebord er nu placeret agterude i salonen. Dette giver mulighed for en panoramaudsigt med store glasskydedøre mellem salonen og det agterste cockpit. Dette arrangement fremmer kommunikationen for gæsterne og et åbent flow mellem salonen og den agterste cockpit, hvilket skaber en sammenhæng mellem salonen og det agterste cockpit.
Der er masser af plads omkring bordene til både spisning og hygge med spil.

Kahytterne er rummelige og lyse med store dobbeltsenge. Leopard 40 fås i tre kahytsversion med ‘Owners Cabin’ i styrbord skrog og i 4 kahyts version med ens indretning i begge skrog og op til 10 sovepladser + opredning til 2 i salonen.

Salonen har store panorama vinduer og en vandtæt dør giver direkte adgang til fordækket, trampolien og de store stuverum forrest. Døren forbedrer sikkerheden på båden, når man færdes på den samtidig med at døren også skaber fantastisk ventilation i hele båden. De store vinduer i salonen giver frit udsyn i næsten alle retninger.

Den store integrerede bimini agter, dækker hele cockpittet, også helt ud til siderne, så regn og blæst holdes ude. Der fås også en fuld kaleche til det agterste cockpit og styreplads, som kan lukkes op i sektioner.

Fra den hævede styreplads har du et godt udsyn, og herfra kan du komfortabelt håndtere alle sejl. Der er selvfølgelig direkte adgang til både cockpit og dæk fra styrepladsen.

Cockpit og dæk er holdt helt fri for spil, skødeskinner, blokke og tovværk, som i stedet er trukket op på ruftaget, så alle i familien kan færdes sikkert på båden. Alle dæksluger er ‘flush’monteret så man ikke slår de bare tæer imod kanterne.

Leopards davider gør det nemt at tage jolle/gummibåden op. En elektrisk motor kører daviderne op og ned, og betjeningen er sat uden for børns rækkevidde. En enkel og effektiv løsning (Option).

Video

Tekniske Specifikationer

Dimensioner  
Længde over alt  11,99 meter
Længde i vandlinien 11,62 meter
Bredde 6,72 meter
Dybgang 1,25 meter

 

Teknik  
Motorer 2 x Yanmar 29 hp
Brændstof 360 liter
Vand 780 liter
Holdingtank 110 liter
Indretning  
Køjer 6+1 eller 8+2 samt option for 2 i salon
Toiletter 2 manuelle (Elektrisk som option)
Bad 2 med automatisk pumpe
Kahytter 3 eller 4 samt 1 eller 2 børnekahytter

 

Ekstra detaljer  
Sejlareal 96 m²
Flyvesejl Option for spiler, gennaker og Code O
Lasteevne 4.360 Kg
 Deplacement  10.530 kg

Vælg layout

Pris overblik

Basis-pris 

Kr. 2850000

Sejlklar

Kr. 3550000

Skandinavien

Kr. 3995000

Jordomsejler

Kr. 4225000

Luksus

Kr. 4825000

Alle priser er inklusiv 25 % moms dansk moms. Hvis båden ikke skal benyttes indenfor EU eller skal bruges til udlejning, kan den leveres momsfrit.

Billeder

Klik på billedet for at se stor størrelse og skift mellem billederne med med pilene på tastaturet.