Leopard 45

Leopard 45 er nyeste båd i Leopards flåde – Baseret på feedback fra kunderne og kontinuerlig innovation. De elegante linjer er i tidens design trends og båden tilfredsstiller kundernes ‘Blue Water’ langturs-ønsker til fulde.

Leopard 45 er designet af Simonis & Voogd Yacht Design og det lyse interiør er designet af Robertson og Caine’s design team. Tilsammen har designerne skabt en båd i verdensklasse.

Leopard 45 bygger ikke alene på de bedste funktioner fra den aktuelle Leopard flåde, men tilbyder især en ny og mere moderne udvendig styling og et forbedret interiør holdt i lyse neutrale farver, så du selv kan bestemme stemningen med puder og andet tilbehør.

Det udvendige design har udviklet sig fra de mere kurvede designs på de nuværende Leopard katamaraner og har nu fået et skarpere, mere kantet look, med en slank ny bimini hardtop, der strækker sig fra agterste cockpit til front cockpittet foran salonen.

Leopard 45 tilbyder det perfekte cockpit og interiør til mange gæster ombord med en åben salon og et ergonomisk designet pantry. Det forreste cockpit og hele ude-arealet er blevet større end på den tidligere model 44 med plads til alle ombord.

Hun er slank og adræt, men alligevel komfortabel. Hun inkorporerer en arv af Leoparder, der gennem de seneste 25 år år har opbygget en suveræn produktions ekspertise.

Sammenfattende leverer Leopard 45 kompromisløs, exceptionel byggekvalitet overalt, nyt slankt design, et fornuftigt og praktisk layout og hun sejler komfortabelt i al slags vejr og har innovative teknologier med mange opholdsområder ombord.

Pantryet er placeret forrest og den fremadrettede sofa med spisebord er nu placeret agterude i salonen. Dette giver mulighed for en panoramaudsigt med store glasskydedøre mellem salonen og det agterste cockpit. Dette arrangement fremmer kommunikationen for gæsterne og et åbent flow mellem salonen og den agterste cockpit, hvilket skaber en sammenhæng mellem salonen og det agterste cockpit.
Der er masser af plads omkring bordene til både spisning og hygge med spil.

Salonen har store panorama vinduer og en vandtæt dør giver direkte adgang til det karakteristiske front-cockpit, hvor der plads til at nyde morgenmaden eller en ‘sun-downer’ drink i læ for vinden.

Fra front-cockpittet kommer man også op til fordækket, trampolien og de store stuverum forrest.
Den vandtætte dør i salonen forbedrer sikkerheden på båden, når man færdes på den, samtidig med at døren også skaber fantastisk ventilation i hele båden. De store vinduer i salonen giver frit udsyn i næsten alle retninger.

Kahytterne er rummelige og lyse med store dobbeltsenge. Leopard 45 fås i tre kahytsversion med ‘Owners Cabin’ i styrbord skrog og i 4 kahyts version med ens indretning i begge skrog og op til 10 sovepladser + opredning til 2 i salonen.

Den store integrerede bimini agter, dækker hele cockpittet, også helt ud til siderne, så regn og blæst holdes ude. Der fås også en fuld kaleche til det agterste cockpit og styreplads, som kan lukkes op i sektioner.

Fra den hævede styreplads har du et godt udsyn, og herfra kan du komfortabelt håndtere alle sejl. Der er selvfølgelig direkte adgang til både cockpit og dæk fra styrepladsen.

Cockpit og dæk er holdt helt fri for spil, skødeskinner, blokke og tovværk, som i stedet er trukket op på ruftaget, så alle i familien kan færdes sikkert på båden. Alle dæksluger er ‘flush’monteret så man ikke slår de bare tæer imod kanterne.

Leopards davider gør det nemt at tage jolle/gummibåden op. En elektrisk motor kører daviderne op og ned, og betjeningen er sat uden for børns rækkevidde. En enkel og effektiv løsning (Option).

Se billeder fra båden nederst på denne side.

Video

Tekniske Specifikationer

Dimensioner  
Længde over alt  13,72 meter
Længde i vandlinien 13,07 meter
Bredde 7,36 meter
Dybgang 1,55 meter

 

Teknik  
Motorer 2 x Yanmar 45 hp
Brændstof 700 liter
Vand 780 liter
Holdingtank 170 liter
Indretning  
Køjer 6+1 eller 8+1 samt option for 2 i salon
Toiletter 3-5 manuelle (Elektrisk som option)
Bad 4-5 med automatisk pumpe
Kahytter 3 eller 4 samt 1 eller 2 børnekahytter

 

Ekstra detaljer  
Sejlareal 123 m²
Flyvesejl Option for spiler, gennaker og Code O
Lasteevne 4.600 Kg
 Deplacement  14.500 kg

Vælg layout

Pris overblik

Basis

Kr. 3650000

Sejlklar

Kr. 4075000

Skandinavien

Kr. 5075000

Jordomsejler

Kr. 5050000

Luksus

Kr. 5950000

Alle priser er inklusiv 25 % moms dansk moms. Hvis båden ikke skal benyttes indenfor EU eller skal bruges til udlejning, kan den leveres momsfrit.

Billeder

Klik på billedet for at se stor størrelse og skift mellem billederne med med pilene på tastaturet.