Leopard 48

Den prisvindende Leopard 48 tilbyder oceangående ‘Blue Water’ performance med rigtig god fart og luksuriøse komfortable saloner og kahytter og er et populært medlem af af Leopard familien.
Ligesom hendes søstre er denne yacht professionelt designet af Robertson og Caine, der er et af verdens bedste katamaranværfter. Det eksklusive design og stil, samt den kendte Leopard kvalitet gør denne båd til en fantastisk bo-båd og langtursejler.

Pantry Leopard 48

Fremadrettet cockpit

Ligesom den prisvindende Leopard 44, har Leopard 48 fået et stort fremadrettet cockpit/spiseplads med direkte adgang fra salonen, unikt for Leopard katamaraner. Det giver mulighed for at sidder dér, hvor solen er eller i læ for vinden. Som ekstraudstyr fås selvfølgelig kaleche til både det forreste og det agterste cockpit. Det store og åbne agtercockpit har plads til alle omkring bordet En hævet styreplads giver fremragende panoramisk udsyn og letter havnemanøvrer og sejlads.

Salon og pantry

Den lyse finish præger det indre af Leopard 48, hvilket giver både skønhed og funktionalitet. Pantryet er udstyret med moderne gaskomfur og ovn, rigelig afsætningsplads, og bordplader i Corian. 48’eren byder også på en overflod af plads i salonen. Det overdådige interiør gør ikke kun sejladsen sjov, men også utrolig komfortabel.

Kahytter

48’erens intelligente design også kommer med et væld af specielle funktioner og tilgængelige opgraderinger. Hun byder også på to forskellige indretninger, nemlig en tre-kahyts og en fire-kahyts version. Tre kahyts versionen har 2 kahytter i bagbord skrog og styrbord skrog er dedikeret til ‘Owners suite’, komplet med skrivebord, sofa og et stort privat badeværelse.

Video

Tekniske Specifikationer

Dimensioner  
Længde over alt  14,75 meter
Længde i vandlinien 13,85 meter
Bredde 7,64 meter
Dybgang 1,47 meter

 

Teknik  
Motorer 2 x Yanmar 39 hp
Brændstof 700 liter
Vand 780 liter
Holdingtank 170 liter
Indretning  
Køjer 6+1 eller 8+2 samt option for 2 i salon
Toiletter 3-4 manuelle (Elektrisk som option)
Bad 3-4 med automatisk pumpe
Kahytter 3 eller 4 samt 1 eller 2 børnekahytter

 

Ekstra detaljer  
Sejlareal 144,5 m²
Flyvesejl Option for spiler, gennaker og Code O
Lasteevne 5.700 Kg
 Deplacement 17.000 kg

Vælg layout

Pris overblik

Basis-pris

Kr. 4745000

Sejlklar

Kr. 5020000

Skandinavien

Kr. 5825000

Jordomsejler

Kr. 6025000

Luksus

Kr. 7325000

Alle priser er inklusiv 25 % moms dansk moms. Hvis båden ikke skal benyttes indenfor EU eller skal bruges til udlejning, kan den leveres momsfrit.

Billeder

Klik på billedet for at se stor størrelse og skift mellem billederne med med pilene på tastaturet.