Vi tilbyder katamaraner fra alle de førende værfter og søger du noget andet end det her på siden, så kontakt os og vil vil hjælpe dig med at finde lige det du søger.

Fountaine Pajot er vores hovedprodukt.
De senere år er kvaliteten kommet i fokus hos Fountaine Pajot og de leverer i dag katamaraner med fantastiske sejlegenskaber i høj kvalitet designet af sejlere for sejlere.
Bådene er meget komfortable og velindrettede , sø-dygtige og med et innovativt design – både ude og inde.

Værftet har produceret katamaraner siden 1976 og har i dag både sejl- og motor-katamaraner på programmet.

NEEL Trimarans er bygget af sejlere til sejlere. 
En del af folkene bag kommer fra Fountaine Pajot, og er startet for sig selv for at bygge trimaraner, som ikke passede ind i FP’s program.
Trimaranerne er indrettet med samme komfort som luksuskatamarenerne – også under sejl.

Andre ønsker?

Vi kender markedet rigtig godt og kender også langt de fleste andre værfter og vi holder en jævnlig kontakt til dem for at være opdateret på mulighederne.

Udvalget ovenfor er er vores bud på de bedste valg til Skandinavien, men har du andre ønsker til f.eks. indreting, mulighed for at påvirke design og lignende eller ønsker du selv at designe din kommende båd, så kontakt os for råd og vejledning om de forskellige værfter og muligheder.

ALT kan leveres – og vi hjælper også meget gerne med at købe den helt rigtige brugte katamaran. Vi har gennem vores netværk adgang til både privatejede og tidligere charterbåde og vi sørger for alt, til båden ligger i din ønskede havn. Ønsker du kun hjælp til enkelte faser af købet, klarer vi også det.