Vi tilbyder katamaraner fra alle de førende værfter og søger du noget andet end det her på siden, så kontakt os og vil vil hjælpe dig med at finde lige det du søger.

Fountaine Pajot er vores hovedprodukt.
De senere år er kvaliteten kommet i fokus hos Fountaine Pajot og de leverer i dag katamaraner med fantastiske sejlegenskaber i høj kvalitet designet af sejlere for sejlere.
Bådene er meget komfortable og velindrettede , sø-dygtige og med et innovativt design – både ude og inde.

Værftet har produceret katamaraner siden 1976 og har i dag både sejl- og motor-katamaraner på programmet.

Læs mere…

NEEL Trimarans er bygget af sejlere til sejlere. 
En del af folkene bag kommer fra Fountaine Pajot, og er startet for sig selv for at bygge trimaraner, som ikke passede ind i FP’s program.
Trimaranerne er indrettet med samme komfort som luksuskatamarenerne – også under sejl.

Læs mere…

Sunreef Yachts bygger luksus katamaraner til den krævende køber.
Her kan du selv være med i udviklingen og designet af båden eller blot vælge farver og materialer til standarddesign.
Sunreef byger velsejlende og flot designede både med fantastisk komfort fra 50 fod og opefter.
Kontakt os for information, værftbesøg og besøg ombord på udstillinger. 

Læs mere…

McCONAGHY er nye spillere på katamaran-markedet.

De er kendt for at bygge special byggede kapsejladsbåde i kulfiber og det gør de godt. Nu kommer de med luksus-katamaraner fra 50 fod og opefter. Alle bygget til kundens ønsker og i kulfiber, hvilket giver meget lette både, der sejler stærkt.

Designet er innovativt og nytænkende med store muligheder for at få kundeønsker opfyldt.

Værftet er Australsk, med faciliteter i Australien, Macau, Hong Kong og et australsk ejet værft i Zhuhai, Kina.

 

Læs mere…

Leopard er valgt ud fra deres fine byggekvalitet og gode håndværk.
Bådene har et design, der passer godt med klimaet her i Skandinavien og samtidig har de rigtig gode sejlegeskaber, hvor man kan føle båden og de er lidt mere levende at sejle end nogle af de tungere konkurrenter – uden at det går ud over stabiliteten og komforten ombord.

Leopards filosofi er, at alle i familien skal kunne være samlet om bordet, hvad enten det er i salonen, i cockpittet eller på flybridgen på de store modeller. Samtidig er der masser af plads, hvis du ønsker tid alene. Deres unikke frontcockpit er undtagelsen, hvor man kan sidde op til 4 og nyde f.eks morgenkaffen eller en ‘sundowner drink’.

Læs mere…

C-Catamarans bliver bygget af Comar værftet i Italien.
Comar bygger luksuriøse kølbåde til ‘bigboat’ racing i en fantastisk kvalitet.

I 2015 lancerede Comar deres første katamaran ‘Comet 37’, der er bygget i italiensk fuldblods kvalitet. Der er også en 50 fods udgave undervejs og begge både er tegnet af den legendariske Marc Lombard, der har stor erfaring med luksusbåde i alle størrelser.

Comet katamaranerne er kompromiløse i designet og er håndbygget i høj kvalitet og det ses og mærkes overalt på båden. Som køber har du stor indflydelse på interiør mm og værftet imødekommer kundens ønsker, såfremt det er teknisk muligt og sikkert.

Læs mere…

Bail kommer fra Catana værftet i Frankrig.
Catana har længe ønsket at kunne levere både til cruising køberne og samtidig kunne bygge bådene billigere end den ‘custom’ byggede Catana.

De to mindste modeller har en unik ‘garagedør’ der kan lukke cockpittet helt af, når vejret er dårligt eller når natten falder på. Det giver en helt speciel salon, hvor inde og ude smelter sammen.

Trampolinen, som normalt findes mellem skrogene forrest, er skiftet ud med en fast platform, som giver et stort lounge område, hvor børn og voksne kan boltre sig sikkert.

Læs mere…

Futura er visionen om en katamaran, der kan være på en standard havneplads .

Tysk kvalitet hele vejen igennem. Udviklet af passionerede sejlere, der ville udvikle en stærk offshore katamaran, som kunne foldes sammen. Fuldt udfoldet har den en bredde på 7,98 meter og har dermed alle katamaranens stabilitets- og sejl-egenskaber.

Slået sammen, af det avancerede hydraulik system, kan den stadig bruge en helt almindelig havneplads og gå gennem sluser på de Europæiske kanaler, som f.eks. Götakanal.

Sikkerheden er i højsædet og alle systemer har manuel backup. Futura er som de fleste andre katamaraner synkefri og klassificeret til ocean sejlads (CE klasse A)

Læs mere…

Andre ønsker?

Vi kender markedet rigtig godt og kender også langt de fleste andre værfter og vi holder en jævnlig kontakt til dem for at være opdateret på mulighederne.

Udvalget ovenfor er er vores bud på de bedste valg til Skandinavien, men har du andre ønsker til f.eks. indreting, mulighed for at påvirke design og lignende eller ønsker du selv at designe din kommende båd, så kontakt os for råd og vejledning om de forskellige værfter og muligheder.

ALT kan leveres – og vi hjælper også meget gerne med at købe den helt rigtige brugte katamaran. Vi har gennem vores netværk adgang til både privatejede og tidligere charterbåde og vi sørger for alt, til båden ligger i din ønskede havn. Ønsker du kun hjælp til enkelte faser af købet, klarer vi også det.

Kontakt os.